Kjære ungdomsskoleelev!

Har du lyst til å begynne på Eiker vgs. når du er ferdig med 10. klasse? Kanskje du er nysgjerrig på hvordan det er å være elev her?

Velkommen til praksisdager!

Praksisdager skjer i perioden 11-14. november 2019.

Her er litt viktig informasjon du trenger før besøket:

• Oppmøte i skolens gymsal 09:00 alle dager
  • Avslutning: 13:15 alle dagene
  • Vår kantine holder åpent hele dagen hvis du ønsker å kjøpe mat og drikke.

Hver vår arrangerer vi en åpen dag for deg som går i 9. klasse. På høsten får du komme tilbake under to praksisdager som 10. klassing. Dette er en fin mulighet for deg til å bli kjent med skolen vår.

Faget Utdanningsvalg i ungdomsskolen sikter på å gjøre det lettere for deg å ta gode valg om utdanning og yrke. I Utdanningsvalg-timene får du erfaring med innhold, oppgaver og arbeidsmåter i ulike utdanningsprogram i videregående opplæring og aktuelle yrker. Ved å komme på besøk til oss, får du et innblikk i de ulike utdanningsprogrammene og får jobbe litt praktisk og dermed få en smakebit av hvordan det er å være elev på Eiker vgs.

Les gjerne om oss og våre to utdanningsprogram, Studiespesialisering og Service og Samferdsel. Vi håper du får fine dager, og gleder oss til å møte deg!

Velkommen!