Om skolen

http://twitter.com/buskerudfoldfylke https://www.facebook.com/buskerudfylkeskommune http://plus.google.com

Eiker videregående skole ligger sentralt i Hokksund med et godt uteareal til fysiske aktiviteter. Vi har dyktige medarbeidere og et godt miljø, hvor både elever og personale trives. Vi samarbeider med bedrifter og ungdomsskoler i distriktet, noe som beriker både skolens virksomhet og nærmiljøet. Skolen har spesialisert seg på studiespesialisering og service og samferdsel. Se mer under Utdanningstilbud".

Som elev på Eiker videregående skole har du mange valgmuligheter. Du kan velge mellom et bredt utvalg fag i ulike kombinasjoner – enten du er interessert i språk, samfunnsfag og økonomi, realfag.

Vi har også samarbeid med MIF Toppfotball – et utdanningsprogram med toppfotball, der du både kan utvikle deg i idretten din og få en solid utdanning. Og vi har service og samferdsel, et yrkesfaglig tilbud, der målet er at du får fagbrev.

Vi ønsker deg også velkommen til Kunnskapsskolen i Buskerud! Alle de videregående skolene i Buskerud satser nå sammen på å lage gode læringsfellesskap  som skal gi deg den beste starten på din egen framtid. 

Det vil du merke ved at du blir sett, du blir utfordret og du oppnår resultater. Vi har erfart at resultater oppnås best gjennom læringsglede og motivasjon. Det er viktige kjerneord i Kunnskapsskolen. Slagordet er GRIP MULIGHETEN!

Her er en kort film om Kunnskapsskolen i Buskerud. 

Eiker videregående skole satser i tråd med sin visjon om kompetanse for fremtiden blant annet på digital kompetanse. Et innholdsrikt bibliotek med hjelpsom bibliotekar, samt en utmerket kantine med hyggelige ansatte, er også viktige deler av vårt læringsmiljø.


Publisert 15. august 2012, oppdatert 10. september 2018.