Velkommen til praksisdager 2019

11.- 14. november arrangeres det praksisdager for 10. klassinger på Eiker vgs.

Dette skoleåret skal du som tiendeklassing bestemme deg for hvilke ønsker du har for videregående utdanning. På Eiker tilbyr vi både studieforberedende og yrkesfaglige utdanningsprogram. Klikk  her for å få mer informasjon om våre ulike tilbud.

Ved å delta på våre praksisdager, vil du få bedre kjennskap til utdanningsprogrammet du har søkt på, ulike fag som tilbys, samt arbeidsmetoder som brukes.

Studiespesialisering

Studiespesialisering fører til studiekompetanse, som gir deg mulighet til å studere videre på høgskoler og universitet.

Dere som besøker studiespesialisering vil få prøve fag fra både programområdet språk, samfunnsfag og økonomi og programområdet realfag. Vi vil gi dere en smak av hvordan en dag på dette programområdet kan være, gjennom ulike arbeidsformer i de ulike fagene. Våre Vg3-elever vil arbeide sammen med dere.

Praksisdagene på studiespesialisering er 13. og 14. november fra kl.09.00 - kl. 13.15.

Service og samferdsel

Service og samferdsel gir deg en yrkeskompetanse, du kan ta flere ulike fagbrev.  På utdanningsprogrammet for service og samferdsel får dere møte ulike arbeidsmetoder som viser hvordan det er å gå på dette utdanningsprogrammet, og hva det kan lede til av yrker. Våre elever på Vg2 service og samferdsel vil jobbe sammen med dere.

Praksisdagene på Service- og samferdsel er 11. og 12. november fra kl.09.00 - kl. 13.15.

Hva skal du ha med deg?

Skrivesaker

Gymtøy for deresom kommer på breddeidrett på studiespesialiserende program.

Matpakke, evt. penger til å handle i vår kantine.

Når og hvor skal du møte?

Alle møter kl. 09.00 i skolens gymsal.

Velkommen til lærerike og spennende dager på Eiker!

Publisert 5. november 2019, oppdatert 13. november 2019.