Lurer du på hva du skal bli – eller hvordan du kan bli det?

Onsdag 29. januar er det yrkes- og utdanningsmesse på Hokksund u-skole kl. 18.00 – 20.30

Det er tid for den lokale og årlige yrkes- og utdanningsmessa. Øvre Eiker Næringsråd, Nedre Eiker kommune, Øvre Eiker kommune, Eiker videregående skole, NAV Øvre Eiker og Hokksund Rotary klubb er arrangører.

Arrangementet er for alle elever på 10. trinn ved ungdomsskolene i Øvre Eiker og tidligere Nedre Eiker, VG3-elevene på Eiker videregående skole og Voksenopplæringen i Øvre- og tidligere Nedre Eiker. Vi anbefaler at foreldre engasjerer seg og besøker utstillingen sammen med sin ungdom.

I tillegg til å besøke ulike yrker og utdanningsprogram i gymsalen, blir det også holdt ulike foredrag. Foredragsholderne er fra:

• Universitetet i Oslo og Universitetet i SørØst -Norge
  • Fagskolen Tinius
  • Forsvaret

Det er åpen kantine hele kvelden. Der kan du betale med kontanter eller Vipps.

Velkommen! Les invitasjonen her!

Publisert 24. januar 2020, oppdatert 3. april 2020.