Laget film på praksisdagen

I dag er over hundre tiendeklassinger fra distriktet på Eiker videregående skole for å skaffe seg litt innsikt i hvordan det er å være elev ved skolen.

Ungdomsskoleelevene er innom ulike fag, blant annet medie- og informasjonskunnskap. Første gruppe med 19 elever har nå vært på besøk, og de fikk i oppgave å lage film med mobiltelefonen. De fikk ikke så mye tid til prosjektet. I løpet av 65 minutter skulle de lage et kort manus, filme og redigere, med god hjelp fra dyktige Vg3-elever.

De fleste valgte å lage "fem raske", med fem spørsmål til elever og ansatte ved skolen om blant annet favorittmat og sosiale medier. Videre var det også noen som laget film med fake news, et brennaktuelt tema i dagens samfunn. Men alle kom i mål med filmene sine, og til slutt var det avstemning og premie til gruppa som fikk flest stemmer.

Publisert 13. november 2019, oppdatert 27. november 2019.