Ibsens kvinner på programmet i kveld

I kveld, nærmere bestemt kl. 18.00 5. november, anbefales en tur til gymsalen ved Eiker videregående skole. Der står nemlig utdrag av fire av Ibsens skuespill på programmet, og det er spesielt hans kvinner som får oppmerksomhet.

I læreplanen for norsk står det at alle elever på Vg3 skal jobbe med et fordypningsemne. Det er forskjell fra klasse til klasse hvordan man løser dette. I c-klassen er det Mette Hobbelstad som er norsklærer, og de har sett spesielt på «Peer Gynt», «Et dukkehjem», «Gengangere» og «Vildanden». Det er dette arbeidet som munner ut i kveldens forestilling.

Oppfordringen må derfor være å rydde plass i timeplanen og ta en tur til Eiker videregående skole i kveld. Forestillingen er åpen for alle interesserte!

Publisert 5. november 2019, oppdatert 13. november 2019.