Fullt hus hos PopUp

Serviceavdelingen ved Eiker videregående skole har fått en fin og flott butikk i de tidligere biblioteklokalene på skolen. Navnet er PopUp, og den brukes i undervisningen.

Vi tok en tur innom på selveste valentinsdagen, og da var det mange som benyttet sjansen til å handle.  Der var det et godt utvalg for den som var på jakt etter gaver. Har du ikke handlet ennå, er det ikke for sent.   Det er mange blide ansatte i butikken, og de er innstilt på å hjelpe deg med den perfekte gaven til din kjære.

Jørgen G. Barosen og Olav N. Holst er to av dem som betjener butikken.

- Vi synes det er interessant å jobbe her, forteller de blide gutta, som begge har deltidsjobb i en annen butikk ved siden av at de går på skole.

Barosen og Holst forteller også at det går bra med butikken på skolen. I tillegg til at de har solgt en hel del gaver til valentinsdagen, var det også masse besøk i forkant av morsdagen i forrige uke.

Butikken het tidligere Hypestore Eiker.

- Vi følte ikke at butikken framsto som seriøs nok under navnet Hypestore Eiker. Men etter et navnebytte og profilendring ble det helt klart bedre, mener de to serviceelevene ved Eiker videregående skole.

(Tekst/foto: Bjørnar Holth og Ola Røed Fredheim, elever i media på Vg2)

Publisert 14. februar 2020, oppdatert 3. april 2020.