Besøkte utdanningsmessa på Lillestrøm

15. april nærmer seg med stormskritt. Det er søknadsfristen for den som skal søke om opptak ved høgskoler og universiteter. Noen vet hva de skal søke. Andre har ikke bestemt seg ennå.

I dag var elever fra Vg2 og Vg3 fra Eiker videregående skole på utdanningsmessa på Lillestrøm. Der var det mulig å snakke med representanter fra flere norske og internasjonale universiteter, høgskoler, fagskoler og private skoler, samt folkehøgskoler, videregående skoler, opplæringskontorer, ulike organisasjoner og bedrifter, og på den måten kanskje bli sikrere på hvilket valg de skal gjøre. To av dem som tok turen til Lillestrøm, var Emilie Isaksen og Cecilie Furuhaug Hornburg, elever i 3 stb. De benyttet besøket på utdanningsmessa til å skaffe seg informasjon fra aktuelle utdanningsinstitusjoner. Og ja, de hadde fått svar på opptil flere av sine spørsmål, fikk vi vite.

Publisert 8. januar 2019, oppdatert 7. mai 2019.