Åpen dag for 9. klasse onsdag 4. april 2018

Vi ønsker 9. klassingene i Øvre- og Nedre Eiker velkommen til Åpen dag på Eiker videregående skole onsdag 4.04.2018. Denne dagen vil gi dere et innblikk i hvordan det er å være elev på videregående skole.

http://twitter.com/buskerudfoldfylke https://www.facebook.com/buskerudfylkeskommune http://plus.google.com

Dere får fire undervisningsøkter denne dagen. I én av øktene får dere informasjon om skolen. Der vil elever fra elevrådet, rådgiver og skoleledelsen delta.  I tillegg får dere innblikk i tre ulike fag.  Det kan bli både teori og praktisk arbeid i faget.

På studiespesialisering er det elever fra Vg2 og faglærere som har ansvar for timene. På service og samferdsel er det elevene på Vg1 sammen med deres faglærer som har ansvaret.

Plan for dagen:

09.00 – 09.45 Undervisning

09.45– 10.00 Pause

10.00 – 10.45 Undervisning

10.45 – 11.30 Matpause (Kantina er åpen)

11.30 – 12.15 Undervisning

12.15 – 12.30 Pause

12.30 – 13.15 Undervisning

Ungdomsskolene får tilsendt et skriv fra oss med gruppeoppsett for dagen. Der står det også hvilke fagrom dere skal møte på.

 

Programområde studiespesialisering:

Skolen har godt fagtilbud innen realfag, og språk, samfunnsfag og økonomi. I tillegg tilbyr vi breddeidrett og toppidrett fotball fra idrettsfag. Noen år har vi også tilbudt et fag fra studiespesialiserende med formgiving.

Her kan du lese mer om Studiespesialisering.

 

Programområde Service og samferdsel:

Skolen tilbyr Service og samferdsel på Vg1 og fra og med skoleåret 2016/17 tilbyr vi Salg, service og sikkerhet på Vg2

Her kan du lese mer om Service og samferdsel.

 

Hva skal du ha med deg?

·         Skrivesaker

·         Gymtøy/klær som du kan bevege deg i, for dere som kommer på breddeidrett.

·         Matpakke eller eventuelt penger til å handle i kantina.

 

Hvor skal du møte opp?

Før du kommer til oss vil du på ungdomsskolen få utdelt et ark der det står hvilke fag du skal ha, og i hvilke klasserom du skal være.  Husk å ta med arket, eller ta et bilde av det med mobilen din! Når dere kommer til oss, vil vi møte dere ved inngangen for å vise hvor dere skal gå for å finne riktig klasserom.  Du kan gå rett til klasserommet og vente utenfor til læreren åpner.

 

Hvor finner du mer om tilbudet her på Eiker vgs?

Du har nettopp gått inn på hjemmesida vår. Gå inn på Utdanningstilbud i feltet øverst, klikk deg videre og les mer om våre tilbud. Under Elevportal finner du også mye informasjon om skolen.


Publisert 22. februar 2018, oppdatert 24. april 2018.