Velkommen til praksisdager 2015 på Eiker vgs

Hei, tiendeklassing! Du skal nå velge tre utdanningsprogram du ønsker å besøke på praksisdagene, og så vil du få tildelt to av dem. Eiker vgs har utdanningsprogrammene studiespesialisering, design og håndverk og service og samferdsel.

Vi arrangerer praksisdager 17. – 20. november 2015.

Tidspunkt: 9.15 – 13.30

 

Studiespesialisering:

Studiespesialisering fører til studiekompetanse, som gir deg mulighet til å studere videre på høgskoler og universitet.

Dere som besøker studiespesialisering vil få prøve fag fra både programområdet språk, samfunnsfag og økonomi og programområdet realfag. Vi vil gi dere en smak av hvordan en dag på dette programområdet kan være, gjennom ulike arbeidsformer i de ulike fagene. Våre Vg3-elever vil arbeide sammen med dere.

Les mer her.

 

Design og håndverk:

Design og håndverk gir deg en yrkeskompetanse. Du kan ta fagbrev/svennebrev i omtrent 50 fag. På design og håndverk får dere møte ulike arbeidsmetoder som viser hvordan det er å gå på dette utdanningsprogrammet. Dere vil også få et innblikk i hva design og håndverk kan lede til av ulike yrker. Våre elever fra Vg1 design og håndverk og Vg2 interiør og utstilling vil jobbe sammen med dere.

Les mer her.

 

Service og samferdsel:

Service og samferdsel gir deg en yrkeskompetanse, du kan ta 8 ulike fagbrev.  På utdanningsprogrammet for service og samferdsel får dere møte ulike arbeidsmetoder som viser hvordan det er å gå på dette utdanningsprogrammet, og hva det kan lede til av yrker. Våre elever på Vg1 service og samferdsel vil jobbe sammen med dere.

Les mer her.

 

Hva skal du ha med deg?

Skrivesaker

Gymtøy for dere som kommer på breddeidrett på studiespesialiserende.

Matpakke, eventuelt penger til å handle i kantina

 

 

Hvor skal du møte opp?

Før du kommer til oss vil du få utdelt et ark der det står hvilke fag du skal ha, og i hvilke klasserom du skal være. Dette får du på ungdomsskolen.

 

Når dere kommer til oss, vil vi møte dere ved inngangen for å vise hvor dere skal gå for å finne rett klasserom. Du kan gå rett til klasserommet og vente utenfor til læreren åpner.

 

Hvor finner du mer om tilbudet her på Eiker vgs?

Du har nettopp gått inn på hjemmesida vår. Der finner du mer informasjon.

Gå inn på «Utdanningstilbud» i feltet øverst, eller bruk «pilfeltet» hvor det står om utdanningsprogrammene. Klikk deg videre og les mer om våre tilbud.

Under «Elever og foresatte» finner du også mye informasjon om skolen.


Publisert 7. september 2015, oppdatert 1. september 2016.