VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE

Til elever og foresatte på VG2 Studiespesialisering og VG2 Interiør og utstillingsdesign VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE torsdag 26. november kl. 18.00

Kantina er åpen fra kl. 17.45 for en prat over en kopp kaffe/te.

Rektor ønsker velkommen i gymnastikksalen kl 18.

Hovedtema for kvelden:

Mestring av hverdagen i ungdomstida – foresatte som omsorgsgivere med Even Rognan. Han er psykolog og arbeider ved Distriktspsykiatrisk senter i Drammen.

Tidligere på dagen holder han et tilsvarende foredrag for elevene på Vg2.

Vi håper dette gir gode innspill til felles samtaler både hjemme og på skolen.

Siste del av kvelden samles dere klassevis sammen med kontaktlærerne. Rådgiverne orienterer og svarer på spørsmål om fagvalg for neste skoleår.

Vi møtes i klasserommene etter oppsettet:

2STA:    B 118              2STC:    A206               2IUA:    E 189

2STB:    B 120              2STD:    A205

Vi regner med å avslutte ca. kl.20.00.

Samtale med kontaktlærer.

Foresatte til elever som er under 18 år, har rett til minst en samtale med kontaktlærer om opplæringa til eleven. Det er fint om eleven er tilstede. Skolen arrangerer ikke noen felles kveld for disse samtalene, men velger at det kan tilpasses den enkelte, helst innen arbeidsdagen. Vi ber derfor om at dere avtaler tid med kontaktlærer.

Skolens hjemmeside har mye informasjon med bl. a. beskrivelse av de enkelte fagene. www.eiker.vgs.no

Vi ønsker alle velkommen og håper på et godt frammøte.

Ingrid Aaen

Publisert 15. november 2015, oppdatert 1. september 2016.